Most recent comments
Jogging og blogging
Are, 9 måneder, 1 uke
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 9 måneder, 1 uke
Reading in dark times
Are, 11 måneder, 1 uke
Moldejazz 2016
Camilla, 1 år, 2 måneder
Dørskilt
Karoline, 1 år, 3 måneder
Halifax
Tor, 1 år, 4 måneder
Sony Smartwatch 3 review
Tor, 1 år, 4 måneder
Numerikk, takk
Tor, 1 år, 4 måneder
Topp tur
Camilla, 1 år, 6 måneder
Tolkien reading day
Tor, 1 år, 6 måneder
50 book challenge
Camilla, 9 måneder, 3 uker
Five years ago
Champions of Kamogawa
Tor
Ten years ago
Leker
Camilla
Controls
Register

Breaking News

Det ble i dag klart at en Eksperter i Team-gruppe ved NTNU har funnet Higgs-bosonet. Teorien om partikkelen ble først fremsatt av Peter Higgs, ved Edinburg University på 60-tallet. Siden da har man spekulert på hvordan man skulle kunne teste teorien. Den beste planen lot til å være grisedyre LHC til ca 15 milliarder, som bygges ved CERN i disse dager, og som skal være ferdig først i 2007.

Imidlertid har nå studenter ved NTNU funnet Higgs-bosonet helt gratis. Det unike samarbeidet mellom studenter fra forskjellig fagfelt man kun finner i NTNUs EiT-grupper for mye av æren for dette. "Den spennende miksen av teoretisk fysikk og sosialantropolgi har helt klart bidratt til dette resulatet" sier en involvert student.

Aiaiai, spennende nyheter dette. Nå er det sikkert kun et spørsmål om kort tid før landets andre universiteter også innfører Eksperter i Team, og vi har nok mye bra forskning og se frem til.

-Tor Nordam
Camilla likes this

Comments

Are,  01.04.05 05:00

Hehehehe. Den var god. Dere er virkelig glad i "Eksperter i Team", skjønner jeg. Spent på om jeg får stifte bekjentskap med noe sånt. Kan vi ikke laget EiTPTaU? (Eksperter i Team På Kryss av Universiteter).

Jørgen,  01.04.05 14:30

Den var i alle fall bedre enn Anders' "spøk" om at han tar en ekstra uke påskefeire. I tillegg til den en ekstra-uken han allerede har tatt, liksom. :-P

Tore,  01.04.05 18:19

Om det gleder deg, kan jeg meddele at jeg ihvertfall gikk fem på.

Men jeg mener jeg er unnskyldt siden jeg leste den nå, og har koblet ut 1. april noiaen. Dessuten aner jeg ikke hva hverken boson eller hvem han fyren er, ei heller vil jeg vite det, så jeg skumma bare nedover og tenkte "javel, så fint. cern og greier".

Linjegods skal ta over transittsendingene fra kristiansund fra og med 1 mars.

Haha forsinket aprilsnarr!

Omtrent slik.

Tor,  01.04.05 21:31

Jepp, som noen skjønte var dette årets aprilspøk fra min side. Jeg visste forsåvidt også at den passet best på folk med en fot innenfor fysikkens verden, men jeg tentkte egentlig at jeg ga nok hint når jeg sa at studenter hadde greid noe helt gratis, som CERN har brukt flere milliarder på, og når jeg skrev fine ting om sosialantropologer. Så jeg føler at jeg ikke trenger å unnskylde Tore fullstendig.

Et boson er forøvrig en partikkel med heltallig spinn.
Category
Miscellaneous
Tags
Views
1734