Most recent comments
Moldejazz 2018
Camilla, 11 months, 1 week
Romjulen 2018
Camilla, 1 year, 6 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 2 years, 6 months
Jogging og blogging
Are, 3 years, 5 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 3 years, 5 months
Reading in dark times
Are, 3 years, 7 months
Moldejazz 2016
Camilla, 3 years, 11 months
Dørskilt
Karoline, 3 years, 11 months
Melody Gardot
Camilla, 11 months, 3 weeks
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 1 year, 2 months
50 book challenge
Camilla, 6 months
Controls
Register

Fancy dings

Den nye leiligheten min er utstyrt med en fancy dings. Det er en slik sak som er satt inn i døren, som gjør at man kan smugkikke for å se hvem som ringer på. Den er veldig kul, fordi den er kjempevidvinklet. Så vidvinklet at jeg kan se langt bortover i begge retninger, så her duger det ikke å holde pistolen litt ut til siden hvis man kommer for å rane meg. Slik ser det ut når jeg tar et bilde med dårlige forutsetninger for godt resultat:


Jeg kommer kanskje til å gjøre flere forsøk med denne dingsen, og da sikkert når det er lysere ute. Følg med for potensielt spennende bilder. Eller enda bedre, kom på besøk, så kan du kanskje på sikt få se bilde av deg selv med kjempestort hode.

-Tor Nordam

Comments

Are,  01.09.05 12:12

Okay. Jeg skal aldri pille meg i nesa mens jeg venter på at noen skal åpne.

Jeg trodde et øyeblikk at du hadde lansert en ny konkurranse der en skulle finne ut hva som var tatt bilde av, siden det kan være litt vanskelig å se hva det der er hvis man ikke har noen beskrivelser å forholde seg til.

Anders,  01.09.05 18:49

Når jeg ringer på hos deg tor skal jeg vente til jeg ser at lyset forandrer seg i hulle og så røske opp en gunner og skyte igjennom, slik som skjedde i en eller annen film ("Leon" kanskje) .
Category
Miscellaneous
Tags
Views
2648