Most recent comments
Jogging og blogging
Are, 4 måneder, 2 uker
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 4 måneder, 2 uker
Reading in dark times
Are, 6 måneder, 2 uker
Moldejazz 2016
Camilla, 10 måneder
Dørskilt
Karoline, 10 måneder, 2 uker
Halifax
Tor, 11 måneder, 1 uke
Sony Smartwatch 3 review
Tor, 11 måneder, 3 uker
Numerikk, takk
Tor, 12 måneder
Topp tur
Camilla, 1 år, 2 måneder
Tolkien reading day
Tor, 1 år, 2 måneder
50 book challenge
Camilla, 4 måneder, 4 uker
Ten years ago
Reed switch
Tor
Controls
Register

Sol Cigar CO A/S er helter!

Jepp. Helt sant. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. I går, klokka ti på formiddagen, bestilte jeg sigarer på solcigar.no, og i dag lå de i postkassen min. På kvitteringen var det skrevet med penn:

Takk for ordre og god helg.

Mvh. Bjørn


Og det er slett ikke unntaket at de er så raske som dette, tvert imot, jeg har aldri opplevd at de har vært sene. En gang, før jeg hadde visa, bestilte jeg sigarer derfra i oppkrav, og dagen etter kom de i postkassen med faktura i pakken. Det var også med en lapp, som forklarte at det var utrygt for poststreik, og de tok ikke sjansen på at sigarene mine skulle bli sittende fast på et postkontor, derfor sendte de i brev, som går en dag kjappere enn oppkrav, dette til tross for at de vanligvis benytter seg av en eller annen form for forhåndsbetaling overfor privatkunder. Virkelig et seriøst sted å handle. Jeg anbefaler alle å kjøpe sine sigarer, humidorer, piper, pipetobakker, sigarkuttere og askebegre derfra.

-Tor Nordam

Comments

Are,  22.04.05 12:48

Konge :) God service fra nettbutikker er ikke alltid en selvfølgelighet... PSdata skuffet meg flere ganger. Jeg skjønner ikke hvorfor god brukerstøtte er så vanskelig for enkelte bedrifter - folk svarer ikke på e-postene, du må spørre om det samme mange ganger osv... virker som ansvarsfordeling innen kundebehandling er helt fraværende. *sukk*

Tor,  22.04.05 18:13

Nå tror jeg kanskje Sol Cigar har et klientell som typisk er litt voksne, seriøse mennesker som forventer skikkelig sørvis i alle ledd, mens PSdata kanskje tenker at kundene deres er it-folk som driter i alt unntatt pris og leveringstid. Men det er helt klart utrolig behagelig å handle med folk som er høflige, raske og har peil.

Tor,  22.04.05 18:14

Helvete. Jeg burde sagt "voksne seriøse menn(esker)", men jeg kom ikke på det før etterpå. En stykk god VG-overskrift ut av vinduet.
Category
Miscellaneous
Tags
Views
1784
Google hits
15
Last google search
"solcigar.no"-site:solcigar.no