Most recent comments
Moldejazz 2018
Camilla, 1 year, 1 month
Romjulen 2018
Camilla, 1 year, 8 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 2 years, 8 months
Jogging og blogging
Are, 3 years, 8 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 3 years, 8 months
Reading in dark times
Are, 3 years, 10 months
Moldejazz 2016
Camilla, 4 years, 1 month
Dørskilt
Karoline, 4 years, 2 months
Melody Gardot
Camilla, 1 year, 2 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 1 year, 5 months
50 book challenge
Camilla, 8 months, 3 weeks
Ten years ago
Alcatraz
Are
Controls
Register

Plan A, v.2

Det er viktig å ha planer for fremtiden. Spesielt nå som mange av oss nærmer oss ferdig utdannet, og det er på tide å begynne å lete etter jobber. Og når man skal planlegge fremtiden, hva er vel bedre enn å begynne med å se på fortiden?

Vi er vel alle enige om at videregående var en fantastisk tid, og at den tok alt for fort slutt. Vel, de gode nyhetene er at denne tiden kan komme tilbake. Alt vi trenger å gjøre, er at alle vi som gikk på Molde Videregående må flytte tilbake, og bli lærere der. Det er rett og slett genialt. Silje kan bli fransklærer, Are og Eivind kan bli lærere for førsteklasse økonomi (excel og slikt), Jørgen kan bli lærer på den nye hippe medie-linjen, Johannes kan bli samfunnsfaglærer, jeg kan bli fysikklærer, Camilla kan bli lærer i det nye litteraturfaget vi innfører når vi har tatt kontrollen, Trond kan bli russepresident (hvert år), ogsåvidere.

I det hele tatt kommer det til å være en plass til alle, også de som ikke har gått på Molde videregående selv. Alle vil være velkomne i kollektivet vårt. Poenget er da at vi alle sammen kan slaske rundt og ha det gøy og avslappende, slik livet var da vi gikk på videregående. Jeg tror rett og slett det kan bli som et slags Neverland. Og da tenker jeg altså på et sted der vi slipper å bli voksne, ikke et sted der tvilsomme popartister kan invitere barn til å se på TV i en gigantisk seng.

Jeg håper alle kan stille seg bak denne planen. Det er ikke slik at vi må gjøre dette nå, men om noen år begynner sikkert noen av oss å gå lei av det travle og godt betalte konsulentyrket, mens andre kanskje begynner å miste litt piffen etter den femte post.doc.en. Da kan det være godt å ha noe slikt å falle tilbake på. Det eneste som trengs er at en av oss for oss jobb der ganske tidlig, for deretter å jobbe seg opp i systemet, slik at vi kan få til noe korrupsjon og slikt og skaffe alle jobb. Jeg er sikker på at de fleste vil være enige i at det mest naturlige er om Silje tar på seg denne oppgaven.

Om dette skulle så feil har vi alltids Plan B.

-Tor Nordam

Versions:

Version 1

Tor, 04.04.08 12:52

Version 2

Tor, 27.03.11 20:36