Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 2 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 8 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 2 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 2 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 2 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 2 months
Kort hår
Tor, 3 years, 2 months
Ravelry
Camilla, 2 years, 9 months
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 8 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 4 years, 11 months
50 book challenge
Camilla, 2 months, 4 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Liveblogg nyttårsaften 2007 hos Camilla

Alle dere som leser Calcuttagutta rundtomkring kan nå følge nyttårsaften hos Camilla, live her på Calcuttagutta! Følg med utover kvelden for bilder og oppdateringer!

04.52: God natt.

04.45: Nå har alle dratt og Tor og jeg sitter alene hjemme. Karoline og Linn er ute og kjører alle hjem. Vi benytter anledningen til å legge opp årets (eller aftenens, rettere sagt) siste bilde:


Silje, Camilla og Anders


Vi vil også samtidig prise en fantastisk firefox-add-on ved navn PicLens... Are sa at den var fantastisk, men vi trodde ham ikke før vi prøvde den. Den er fantastisk.

04.24: Nordby-folket har dratt hjem, de andre sitter og venter på at Karoline (som faktisk er edru - på tross av allsang med Are) skal kjøre dem hjem. Are tar fortsatt bilder. Gøy-gøy-gøy.

Vi lurer litt på hvorfor "Se ilden lyse" og "Innerst i sjelen" er åpnet i faner i nettleseren. Vi priser oss lykkelige fordi vi evakuerte til kjøkkenet i tide.

Vi begynner å bli relativt klare for å legge oss.

04:12: Fantastisk stemning i sanggruppa. Vi går gjennom en hel rekke klassikere, men blir dessverre avbrutt av oppbruddsstemning. Allerede nå! Skandale!

03.34: Are, Karoline og Linn går i gang med allsang. Vi andre er mildt skremte.

Det går litt mye i musikal-musikk


Camilla og Tor, uten Anders i øyeblikket - han er sikkert oppe og strekker på beina.


Silje - fortsatt skeptisk til fotografering


Laget JSH - Jørgen, Silje og Håkon - i øyeblikket i ledelsen


03.07: Om dere får spørsmål om 3. Marata-krig er full forvirring et passende svar. Are, Karoline og Linn er relativt enige om det. De er besatt av britene, vurderer midtøsten, men går for Kenya. Det er feil.

03:00: Hvis du får spørsmål om opptøyer og 1927, er Wien/Østerrike et trygt valg. Selv om det kan være fristende å svare Madrid. Team JSH er på gang og leder soleklart hva antall rette spørsmål angår.

02:42: De svarte Monaco. Ha ha ha!!

02:39: Vi spiller Erobreren. Vanskelighetsgraden er noget høy. Camilla har ikke skjønt at den lille staten i Vest-Europa som ble opprettet i 1929 er Vatikanstaten. Blir spennende å se om de resonnerer seg frem til det. Ellers går det moderat dårlig her, og vi er neppe ferdig før 06 med dette tempoet. Laget vårt, De sittende vandrere eller noe i den dur, har helt klart de beste diskusjonene og mest latter. Det gjenstår å se om resultatene står i stil. --Are

02.02: Calcuttagutta disker også opp med bilder. Camilla og Silje vil observere at det er galt å skille oss. Selv om Silje ser lykkelig ut.


Her er Karoline og Linn - nye av året


Jørgen er fornøyd med å få Silje på laget sitt. Han humrer på en ond måte.


Silje ser egentlg lykkelig ut, men har knust hjerte...


01.47: Vi spiller Erobreren. Silje og jeg har blitt adskilt og jeg er på lag med Tor og Anders. Silje er henvist til Jørgen og Håkon, mens Karoline og Linn (som har dukket opp) er på lag med Are. Vi skal selvsagt vinne.

00.42: Silje forteller om de skrekkelige dagene som ungdomsskole-lærer. Vi hører om kniver og rusede spesialskoleelever.

00.30: Vi har som vanlig en super-geeky nyttårsaften med mac'er i fleng. Her er et bilde av Tor og Anders som prøver å fikse et eller annet av et eller annet slag:


Tor, Anders og mac


Så ble klokken tolv og vi gikk ut for å få med oss den årlige torturen med høye mell og skumle lys.


Her er jeg før det smeller


Her er jeg når det begynner å smelle


En rakett som kom alt for nært


En rakett på litt bedre avstand


23.54: Vi diskuterer hvor vanskelig det er å ta fornuftige bilder av Silje. Hvis vi finner et bra et skal vi klare å dele det her. Are bestemmer seg for å ta en pause for å se på rakettene. Fine lys. Vi liker. Vel, vi liker faktisk IKKE raketter. De kan jo komme ned igjen. Men enn så lenge, så lenge vi står under tak, er i lykkelige. Vi tar pause til litt inn i det nye året og kommer forhåpentligvis tilbake med bilder og litt mer action...

23.15:Vi diskuterer hvor vanskelig det er å huske hva som har skjedd i året som har gått. Vi husker selvsagt at Bhutto ble skutt, men vii er mye mer usikre på alt det andre som skjedd. Silje husker Märtha og englene, noe som jo var underholdende nok. Are nevner at Hugo Chavez tapte en avstemning - noe ingen av oss andre husker (utenom Tor). Anders nevner at Kina henrettet en topp-byråkrat. Burma må jo også nevnes, på tross av manglende resultater. Castro er jo syk, men ble han det i år eller i fjor?

Her er forøvrig flere bilder:

Her er Silje og Tor i sofaen. Vi sitter på den lille stuen i år. Forandring fryder &c.


Tor leker med Nora, hunden som bor i kjelleren i år. Den liker raketter fordi den tror det betyr at den er på jakter. Hunder er rare.


22.33: I år er det faktisk jeg som skriver. I alle fall nå i begynnelsen. Jeg håper Are skal ta over etterhvert, men han er allerede opptatt med å fikse teknologiske ting heromkring. Vi prøver nemlig å få en x-box på nett - med en annen windows-pc. To windows-ting, altså. På en gang. Oppskrift på katastrofe. De ankomne så langt er Are, Håkon, Tor, Anders, Kim Anh (fra Vietnam) og Silje. Vi har vage håp om at Jørgen også dukker opp etterhvert. Hvis du sitter hjemme og plages av fæl familie, kan du også komme. Hvis du vet hvor jeg bor.


Her er Are, som fikser alt vi ber ham om


Her er enda et bilde av Are, som er den eneste her som ikke ser ut som en tulling på bilder - det var ikke meningen av det skulle se ut som en x-box-reklame, for vi hater jo Microsoft osv.

Comments

B,  03.01.08 00:39

Jeg hater ikke Microsoft... Ikke noen andre produsenter av software eller hardware heller egentlig.

Are,  04.01.08 00:12

Ahh. Dette var en fin kveld. Og liveblogging er utrolig smart. I forhold til hvor mye tid og energi vi brukte på det føler jeg allerede det har lønnet seg, og tenk hvordan det vil oppleves om 10 år!
Category
Live Blog
Tags
liveblog
nyttårsaften
Views
5101