Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 2 years, 2 months
Moldejazz 2018
Camilla, 4 years, 7 months
Romjulen 2018
Camilla, 5 years, 2 months
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 6 years, 2 months
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 7 years, 2 months
Bekjempelse av skadedyr II
Camilla, 1 month, 3 weeks
Kort hår
Tor, 3 years, 2 months
Ravelry
Camilla, 2 years, 9 months
Melody Gardot
Camilla, 4 years, 8 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 4 years, 11 months
50 book challenge
Camilla, 2 months, 2 weeks
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022
+ 2023

Tilbake til Vollvik?

Jeg skrev i går at jeg hadde tenkt å be Chess om å ta meg tilbake som kunde. En forklaring er kanskje på sin plass.

Da jeg kjøpte mobil, for fem år siden, hadde jeg et ganske billig abonnement fra Sense. Så gikk det er par år uten at jeg tenkte noe over saken, men så sjekket jeg litt rundt, og fant ut at jeg kunne spare en hundrelapp eller to i måneden på å bytte til Chess, så da gjorde jeg det.

På samme måte tenkte jeg ikke videre over saken i et par år, men nå nylig oppdaget jeg at jeg kunne spare et par hundrelapper i måneden på å bytte til OneCall. Jeg var litt skeptisk til de latterlig lave prisene, så jeg surfet litt rundt, men jeg kunne ikke umiddelbart finne noe dritt om dem, så jeg bestilte abonnement derfra med nummeroverføring.

Etter en tid fikk jeg et brev med en dato og et simkort, og når datoen kom byttet jeg kort, og fikk beskjed om at kortet var inaktivt. Jeg sendte naturligvis en mail og spurte hva som var feil, men det gamle kortet mitt fungerte fortsatt, så jeg tenkte ikke så voldsomt mye over det.

I går begynte jeg å bli litt mer stresset. Kortet funket fortsatt ikke, og jeg hadde ikke fått svar på mailen min. Det syntes etterhvert ganske åpenbart at en solid chunk av de lave prisene stammer fra en knapt eksisterende kundeseervice. Jeg var derfor ganske klar for å avbryte hele overgangen.

I dag fikk jeg imidlertid svar, og det var en eller annen tilfeldig feil, og nå var det i orden. Og jommen stemte det ikke. Da jeg kikket på telefonen min hadde den mistet dekningen, og da jeg satte i det nye kortet funket det endelig. Jeg innser i ettertid at det antagelig var et samspill som gjorde at det gamle kortet sluttet å funke samtidig som det nye kom i drift, men jeg var litt bekymret en stund.

Nå er da altså alt tilsynelatende i skjønneste orden, så jeg avventer i alle fall, og ser om OneCall duger eller ikke. Jeg beklager forresten at jeg lover bønn på knær uten å levere. Jeg skal aldri gjøre det igjen.

-Tor Nordam

Comments

Are,  17.03.07 10:26

Både jeg og Margrethe hadde oppstartvansker med OneCall. Margrethe sitt SIM-kort kom bare et par dager før det skulle settes inn, rett etter at hun hadde dratt på ferie, så hun ikke fikk mobil igjen før hun kom tilbake.

Jeg fikk tilsendt et simkort og en dato for skifte som allerede hadde passert. Jeg skjønte ikke allverden, siden Chess-abonnementet fremdeles virket. Innen jeg fikk somlet meg til å kontakte kundeservicen hos OneCall ble SIM-kortet fra Chess deaktivert, jeg skiftet, og OneCallkortet funket.

Det virker med andre ord som de har litt problemer med datoer for portering og oppstart av nye abonnenter. Etter å ha brukt dem i en måned nå er jeg veldig fornøyd; det er jo grisebillig.

Stakkars Chess lekker nok kunder som en sil om dagen. Jeg vet personlig om 4 personer som har skiftet - vel, fem med deg, Tor - bare den siste måneden, sånn omtrent.

Johannes,  20.03.07 23:22

Samme med meg som med Are. Helt idiotisk kluring med porteringa, men det var ikke noe stort problem og så langt har det funka bra og den første, lave regninga har allerede kommet. Helt komisk liten pris! Finfint.

Selvfølgelig ynkelig at JEG måtte ringe dem for at de skulle fortelle meg at det var noe klur med porteringsdatoen og utsending av brev. De burde såklart sendt meg en e-post i samme øyeblikk som kluret var et faktum. Kundeservice er en kunst, forøvrig en kunst som ingen av de øvrige selskapene mestrer, så jeg er lykkelig som OneCaller så lenge alt virker.

Det at chess sendte meg en melding hvor de sa at "Vi ser at du vurderer å forlate chess" på et tidspunkt der jeg for lenge siden hadde bedt om portering, fungerte godt som ytterligere en push-faktor i favør av OneCall. I tillegg var Chess villig til å kaste bort 300 kr på å beholde meg som kunde. Synd de ikke brukte de 300-lappene de frista folk med til å senke prisene i stedet.
Category
Technology
Tags
One Call
Chess
mobilabonnement
Views
4149